Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Woods – “Love Is Love”

Woods, de psychedelische folk rock band afkomstig uit Brooklyn doet het opnieuw. Vandaag losten ze de eerste single “Love is Love” van hun opkomende mini-album dat maar liefs zes nummertjes kort zal zijn. Het album werd geschreven als tegenreactie op de verkiezingen van vorig jaar. De nummers beschrijven dan ook enkel en alleen de zaken die primeren in het leven, de essentie ervan. Het volledige album Love Is Love komt uit op 21 april via Woodsist.

De nieuwe single “Love Is Love” is eerlijk gezegd een echte parel. In het nummer zijn heel wat verschillende invloeden te horen, zoals Ethiopische jazz en typische Amerikaanse rock uit de jaren zestig. Als wij deze muziek horen, dan denken we spontaan aan een willekeurig festival, waarbij we op de mainstage staan te genieten van Woods met een frisse pint een vettige hamburger in onze handen, zalig. Luister hieronder zelf eens naar het nummer en geniet samen met ons mee van de zomerse trip die Woods ons cadeau doet.

Facebook / Twitter

Related posts
LiveRecensies

Spiral Drive @ Djingel Djangel: Spelen met invloeden

Om de zoveel tijd komt er een artiest op onze radar die nog quasi onbekend is, maar toch de aandacht van het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luke Hemmings - "Shakes"

Dat Luke Hemmings niet enkel goed is als de frontman van 5 Seconds of Summer is, wisten we al even. In 2021…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Garbage – “Mystery”

Het Canadese viertal Hot Garbage bracht ons deze week een nieuw voorsmaakje van hun nieuwe album. Met “Mystery” kennen we nu al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.