Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Howling – “Phases”

Heel veel mensen kennen Ry Cuming enkel van zijn project RY X. Wat heel veel mensen over het hoofd zien, is dat hij nog heel wat andere muzikale projecten heeft die minstens even goed zijn. Één daarvan is Howling, een project samen met de producer Frank Wiedemann. Vandaag losten ze eindelijk nog eens een nieuwe single “Phases”, die hun debuut Scared Ground van 2015 opvolgt.

De nieuwe single “Phases” klinkt echt fenomenaal goed. Iedereen weet dat RY X een prachtige stem heeft, maar in combinatie met wat zwoele beats komt z’n stem nog beter tot z’n recht. Het nummer komt traag op gang en doet ons wat denken aan Alt-j, maar eens het lied van start is gegaan, dan laat het je niet meer los voor de volle acht minuten. Het wachten op hun volgende plaat kan alvast beginnen. Wat een topnummer!

Facebook / Twitter / YouTube / Instagram / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviews

Interview Marcus D: 'Ik ben verliefd geworden op Japan'

Wie wat thuis is in de wereld van instrumentale hiphop heeft ongetwijfeld al gehoord van Marcus D, een Amerikaanse beatmaker die naam…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Monster Rally: 'Mensen meenemen naar denkbeeldige plaatsen'

In de wereld van instrumentale hiphop en beats is Ted Feighan, beter bekend als Monster Rally, een begrip. De Amerikaan, wiens streams…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single David Numwami - "Beats!"

Recentelijk zakten we af naar het OLT Rivierenhof voor een fantastisch optreden van Charlotte Adigéry en daar zagen we hem: David Numwami….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.