Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Girlpool – “123”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Girlpool – “123”

Girlpool is een Amerikaanse folk punk band afkomstig uit Los Angeles. Het unieke aan deze band is, dat ze bestaat uit twee meiden, Cleo Tucker en Harmony Tividad. Voor diegene die Girlpool helemaal niet kennen, de band debuteerde in 2014 met hun album Girlpool. Nu, anno 2017, krijgen we de eerste single “123” uit hun derde plaat Powerplant te horen.

Het nieuwe nummer “123” start zoals bijna alle andere nummers van Girlpool, rustig. Maar na ongeveer een kleine minuutje gebeurt er iets speciaals. Voor het eerst in de geschiedenis van de band, hoor je een volwaardige drum. Veel mensen zullen dit misschien jammer vinden, Maar wij vinden het echt wel dik oké. Het klinkt heel vol en krachtig en de samenzang van Cleo en Harmony klinkt echt heel magisch. Wij zijn alvast reuze benieuwd naar hun volgende album Powerplant, dat uitkomt op 12 mei.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lambrini Girls - "Body of Mine"

Lambrini Girls wordt niet voor niks geassocieerd met namen als Bikini Kill en Hole; met haar feministische boodschappen sluit haar muziek volledig…
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.