Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Evalyn – “Filthy Rich”

Hier is hij dan, het eerste solo nummer van nieuwkomer Evalyn: “Filthy Rich”. De uit California afkomstige zangeres doet ons meteen denken aan Lana Del Rey, en dat is zeker geen slechte indruk. De dame verdiende eerder haar strepen door haar samenwerking met Louis The Child in het nummer “Fire”. Nu probeert ze het solo en ook dat laat het vuur in ons opwaaien.

Evalyn combineert jazz en R&B in een catchy poplied. “Filthy Rich” is tijdloos en kan je beluisteren op elk moment van de dag, maar opgepast voor je het weet, zing je het luidkeels mee onder de douche. Evalyn zingt het nummer met pit en geeft je een soort kracht om recht voor je doel te gaan, je tanden erin te zetten en niet op te geven. Onafhankelijkheid is dan ook het inhoudelijke thema van deze song. Op 14 februari kwam “Filthy Rich” uit, want welke dag is beter om een onafhankelijkheidsboodschap mee te geven dan op Valentijn? Wat ons betreft is de zangeres niet enkel rijk aan talent, maar stinkend rijk (filthy rich).

Facebook / Instagram / Youtube

17 februari 2017

About Author

Norma Vanbrabandt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief