Nieuwe singles

Nieuwe single Spinvis – “Hallo Maandag”

Nieuwe singles

Nieuwe single Spinvis – “Hallo Maandag”

De Nederlandse band Spinvis is weer helemaal terug van weggeweest. Vandaag kondigde de band aan dat ze op 28 april hun nieuw album Trein Vuur Dageraad zullen uitbrengen via Excelsior Recordings. Het nieuwe meesterwerk van Erik De Jong zal maar liefst 13 nummers lang zijn en de eerste single “Hallo Maandag” is sinds vandaag ook al te beluisteren via Spotify. Wat een goed nieuws op deze mooie dag!

De nieuwe single klinkt echt heel typisch Spinvis. De woorden van Erik De Jong klinken eerlijker dan ooit tevoren en het zinnetje “Hallo maandag, hallo mei” komt echt binnen. Op het einde van het nummer worden we nog eens verwend met een solo zoals alleen maar Spinvis ze kan maken. Wat een topschijf, we kijken nu al uit naar de volgende langspeler!

Op 4 mei speelt Spinvis een exclusieve show in de AB! Voor een ticketje betaal je 19 euro en deze zijn vanaf nu te koop via de site van de AB.

 

Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
InstagramLiveRecensies

Spinvis @ Cactus Club: Groter dan grootse kleinkunst

Soms breekt er een hart, soms blaft er een hond, soms krijgen we de kans om de geniale tingeltangelhersenpan van Erik De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Spinvis - "Het volgende moment" & "We kunnen niet zoveel"

September. Weg zomer. Voordat we het weten haalt de routine ons in en zitten we weer in de dagelijkse sleur. Wie kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.