Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single Ruby Empress – “Escapism Deluxe”

De zweedse band Ruby Empress heeft hun derde single “Escapism Deluxe” uitgebracht. Van een debuutplaat is er nog steeds geen sprake, maar toch blijven ze ons verwennen met nieuwe singles. Vorig jaar werd de band op de radar gezet met hun debuutsingle “Deluca” die heel dromerig en psychedelisch klonk. De tweede single “Strung Out” neigde dan iets meer naar de dream-pop, terwijl hun laatste single vooral invloeden van disco bevat. Een band die veel genres aankan, dat is duidelijk.

Hun laatste single is een zeer energiek nummer die ons wat doet denken aan een kruising van Compact Disk Dummies met Roosevelt. Het is wel een nummer die niet meteen in je hoofd blijft hangen, het klinkt soms nogal cliché. Ondanks dit, is het wel het perfecte nummer om de beentjes eens op los te gooien, vooral wanneer het laatste refrein door de boxen weerklinkt. Een goed nummer, maar met nog wat groeipotentieel.

Facebook / Twitter / Instagram / Site

Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 20 - 26 februari 2017

De maand februari loopt stilaan op zijn einde maar dat wil niet zeggen dat de videoclipmarkt stilvalt. Deze week kwamen er weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.