Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Blondie – “Fun”

Blondie is een legendarische rockband die een pionier wordt genoemd in het punk en new wave genre eind jaren ’70. Tegenwoordig maakt de band wat meer popmuziek en dat zal ook doorsijpelen op de elfde studioplaat van Blondie. Op 5 mei komt Pollinator uit en de gastenlijst is niet van de minste. Dev Hynes (aka Blood Orange), the Smiths’ Johnny Marr, Laurie Anderson, Charli XCX, Sia, Joan Jett, TV on the Radio’s Dave Sitek, en the Strokes’ Nick Valensi zal je allemaal op de plaat horen. Natuurlijk tekenen ook originele leden Debbie Harry, Chris Stein en Clem Burke present.

Vandaag lost de groep een eerste single van die plaat, “Fun” en het is die samen met Dave Sitek van TV On The Radio. Het geheel zorgt voor een funky nummertje met verschillende hoge stemmetjes. Fijne melodie met een lekker uptempo sfeertje gedragen door de twee stemmen die elkaar perfect aanvullen. Opgewekt word je er zeker van en dat is ten slotte ook de bedoeling van een song hé. Het nummer blijft heel goed hangen en na twee luisterbeurten kan je het zelfs al meezingen, een ideale Blondie song dus.

Facebook / Twitter

Pollinator Track List
1. Doom or Destiny (Feat. Joan Jett & Laurie Anderson)
2. Long Time (Feat. Dev Hynes)
3. Already Naked
4. Fun
5. My Monster (Feat. Johnny Marr)
6. Best Day Ever (Feat. Sia)
7. Gravity (Feat. Charli XCX)
8. When I Gave Up On You (Feat. The Gregory Brothers)
9. Love Level
10. Too Much
11. Fragments

1 februari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief