Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SKOTT – “Glitters & Gloss”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SKOTT – “Glitters & Gloss”

Wie al genoeg FIFA 17 heeft gespeeld, kent SKOTT’s debuutsingle “Porcelain” wellicht uit het hoofd. Dat klonk ook zoals de titel het zei: breekbaar. Iets mystieks had het. Latere single “Lack of Emotion” werd poppy met een elektrische gitaar aan toegevoegd.

Met haar nieuwe single “Glitter & Gloss” trekt ze haar registers open en gaat ze elektronischer en dansbaarder. Katy Perry en Lorde zijn alvast lovend op Twitter. Met vette synthesizers en dreigende percussie brengt ze een beklijvende en epische song uit waarbij wij spontaan al onze kleren willen uitspelen om tegen onze deurstijl te schuren. Met haar zwevende stem zou ze zo kunnen doorgaan voor het zusje van Anna of The North, maar dan de wildere en opzwependere versie ervan.

Momenteel tourt ze doorheen Europa. Al blijft het bij ons watertanden, want de Zweedse deerne slaat ons land over. Wel kunnen we uitkijken naar haar debuutalbum, dat dit jaar uitkomt. Vast bedekt met glitter.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Skott - Roses N Guns (★★★★): Glinsterend koninkrijk

Het ziet ernaar uit dat we nog lang niet alle delen van het door Skott gecreëerde universum gezien hebben. Nadat de Zweedse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skott - "Hail Mary"

Al jaar en dag betovert de Zweedse Skott ons met haar sprookjesachtige altpopsongs die iedereen onderdompelen in een duistere wereld vol glitter….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skott - "Once in a While (smile)"

De hoogdagen voor Scandinavische popmuziek lijken voorbij en plots zou je zelfs vergeten wat voor fijne muziek uit de meest noordelijke contreien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.