Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Picture Palace – “Vienna”

Picture Palace is een jong alternatief viertal uit High Wycombe en Thame. Begin 2015 nog maar ontstond de band en ze brachten reeds een EP Kedai uit. De band bestaat uit Ben Allim (Lead Guitar), Matthew Donnelly (Bass), Tom Batchelor (Drums) en Sam Hunn (zang/Rhythm Guitar). Zes maand geleden kwam de laatste single van de groep uit “Night Trains” en nu 2017 aangebroken is, willen ze de kans grijpen om het jaar te veroveren.

De nieuwste single “Vienna” houdt het midden tussen bands als Foals, The Maccabees en Bloc Party. Aanstekelijke indie rock met een donkere achtergrond. Het begint met enkele leuke deuntjes waarna het al snel ontploft in een grootse song die het potentieel van deze band bewijst. De intro werd door de band zelf geïmproviseerd en het evolueerde in drie dagen tot deze dijk van een song. Oké het heeft nog wat groeipijnen maar de basis zit goed en dat is meer dan voldoende. Een aanstekelijke song die ze ons meer mogen serveren.

Facebook / Twitter / YouTube

17 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter