Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Picture Palace – “Vienna”

Picture Palace is een jong alternatief viertal uit High Wycombe en Thame. Begin 2015 nog maar ontstond de band en ze brachten reeds een EP Kedai uit. De band bestaat uit Ben Allim (Lead Guitar), Matthew Donnelly (Bass), Tom Batchelor (Drums) en Sam Hunn (zang/Rhythm Guitar). Zes maand geleden kwam de laatste single van de groep uit “Night Trains” en nu 2017 aangebroken is, willen ze de kans grijpen om het jaar te veroveren.

De nieuwste single “Vienna” houdt het midden tussen bands als Foals, The Maccabees en Bloc Party. Aanstekelijke indie rock met een donkere achtergrond. Het begint met enkele leuke deuntjes waarna het al snel ontploft in een grootse song die het potentieel van deze band bewijst. De intro werd door de band zelf geïmproviseerd en het evolueerde in drie dagen tot deze dijk van een song. Oké het heeft nog wat groeipijnen maar de basis zit goed en dat is meer dan voldoende. Een aanstekelijke song die ze ons meer mogen serveren.

Facebook / Twitter / YouTube

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bloc Party & KennyHoopla - "Keep It Rolling"

Fans zullen het misschien niet graag toegeven, maar de absolute hoogdagen van Bloc Party liggen toch echt wel een dik decennium achter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.