Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Seramic – “I Got You”

Seramic is een soulman en dat blijkt uit alles wat hij doet. Marcus Foster, de bezieler van het project, was in een vorige carrière nog een eenzame singer-songwriter. Nu haalt hij echt alles uit zijn stem om met opgewekte ritmes, grote bassen en een gigantische portie soul de mensen aan het dansen te krijgen. Onlangs nog bracht hij een single met Bootsy Collins, nu doet hij het alleen maar het klinkt even bombastisch.

Met “I Got You” combineert Seramic zijn liefde voor legendarische singer-songwriters met verse, snedige elektronische geluiden en zelfs sampling die bij hip hop voorkomt. Het werd al omschreven als “Prince meets D’Angelo meets Tom Waits meets Joe Cocker”, en wie zijn wij om dat te ontkennen? Zwoele beats, een sensuele stem en een catchy melodie is alles wat Seramic nodig heeft om een sexy sfeer te creëren. Meer moet dat voor ons niet zijn (misschien nog wat gezelschap maar we doen niet moeilijk). Seramic is er eentje om in de gaten te houden, we hoorden zijn volledige EP al en we kunnen zeggen, tis de moeite!

Facebook / Twitter / Instagram

https://soundcloud.com/seramic/igotyou

10 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief