Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Seramic – “I Got You”

Seramic is een soulman en dat blijkt uit alles wat hij doet. Marcus Foster, de bezieler van het project, was in een vorige carrière nog een eenzame singer-songwriter. Nu haalt hij echt alles uit zijn stem om met opgewekte ritmes, grote bassen en een gigantische portie soul de mensen aan het dansen te krijgen. Onlangs nog bracht hij een single met Bootsy Collins, nu doet hij het alleen maar het klinkt even bombastisch.

Met “I Got You” combineert Seramic zijn liefde voor legendarische singer-songwriters met verse, snedige elektronische geluiden en zelfs sampling die bij hip hop voorkomt. Het werd al omschreven als “Prince meets D’Angelo meets Tom Waits meets Joe Cocker”, en wie zijn wij om dat te ontkennen? Zwoele beats, een sensuele stem en een catchy melodie is alles wat Seramic nodig heeft om een sexy sfeer te creëren. Meer moet dat voor ons niet zijn (misschien nog wat gezelschap maar we doen niet moeilijk). Seramic is er eentje om in de gaten te houden, we hoorden zijn volledige EP al en we kunnen zeggen, tis de moeite!

Facebook / Twitter / Instagram

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.