Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nneka – “Nothing”

Dat soulzangeres Nneka een dijk van een stem heeft, hoefden we u waarschijnlijk al niet meer te vertellen. Nneka kennen we vooral van haar vrolijke reggae en de talrijke vergelijkingen met Lauryn Hill. De Nigeriaanse ruilt haar raggae vibes deze keer in voor rauwe emoties. Op de valreep bracht ze nog een single uit in 2016, een jaar na haar laatste album My Fairy Tales. 

“Nothing” kan buiten een zachte pianolijn enkel rekenen Nneka’s stem. Maar laat dat nu net de kracht zijn van de zangeres zijn. Een rauwe soulstem die in je binnenste snijdt en uithalen die je haren overeind brengen. Wat dacht je van een duetje met Selah Sue, Nneka?

Couleur Café liet alvast weten dat Nneka op hun Brussels podium zal staan.  Allen daarheen!

Facebook /Instagram / Site

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Norah Jones - Visions (★★★): Jazz in een souljasje

Met wereldwijd vijftig miljoen verkochte platen en negen Grammy Awards op haar schouw hoeft de Amerikaanse zangeres Norah Jones het al lang…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Brihang, Tyla en nog vier nieuwe namen voor Couleur Café 2024!

Momenteel zitten we allesbehalve in het zonnige weer, met de sneeuw die over het hele land opduikt, al wil dat niet zeggen…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.