Nieuwe singles

Debuutalbum Paperwolf – “Spread the News”

paperwolf

Spread the News is het debuutalbum van Paperwolf uit Londen. De band bestaat uit zanger/gitarist Varun Arthur, drummer Colin Marshall en zanger/bassist Ronald Maas. Ronald heeft zijn sporen al verdiend in het Groningse Audio Adam, maar verliet de band om de liefde achterna te reizen. In Londen heeft hij zich bij Paperwolf gevoegd, die zichzelf omschrijven als sexy indiepowerrockers. Over die sexiness mogen onze vrouwelijke lezers oordelen.

Powerrock is zeker van toepassing op dit drietal. Het album gaat vlammend van start en dit gaat gewoon de volle 37 minuten door! De plaat is dan ook in slechts één take opgenomen en dat hoor je zeker terug. Spread the News heeft een rauw, ongepolijst randje en de ene energieke track wordt snel opgevolgd door de volgende.

De albumpresentatie vindt a.s. vrijdag plaats in hun hometown. Voorlopig zijn er alleen optredens in Londen zelf gepland, maar met de Nederlandse roots zitten er wellicht ook optredens in de Lage Landen aan te komen. Het album is te verkrijgen op iTunes.

Website / iTunes / Facebook / Twitter / Youtube

 

1 december 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief