Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOHN – “Conrad”

doksqtwvtderf8t1gjkf_sohna-2Er viel de afgelopen dagen flink wat nieuws te rapen over de Britse electropopprins SOHN. Niet alleen brengt hij op 13 januari zijn nieuwe plaat RENNEN uit, hij kondigde ook nog eens een nieuwe wereldtour aan (met halte in de Botanique op 26 februari) én hij loste een nieuwe single van dat album. “Conrad” is de volgende logische stap voor Christopher Taylor, die onder de alias Sohn twee jaar geleden een heerlijk onderkoelde dansplaat Tremors afleverde.

Na uitstekende optredens op Pukkelpop en in de Ab probeert hij met “Conrad” de deur open te beuken naar mainstreamsucces. Toch blijft hij het op zijn eigen manier doen. Zijn falset is nog steeds prominent aanwezig, net als de lepe drumloopjes en meeslepende synths. Na “Signal” is “Conrad” een tweede overtuigende singel en lijkt het dat SOHN de hoge lat van zijn debuut Tremors wel kan halen. Of hij het ook echt doet, komen we te weten op 13 januari.

Instagram / Facebook / Twitter / Youtube / Website

Related posts
LiveRecensies

Joy Anonymous @ Botanique (Rotonde): Boiler Room BXL

Twee keer zette Joy Anonymous al voet op Belgische bodem, twee keer was dat in het voorprogramma van Fred again..; een bromance…
LiveRecensies

Glass Beams @ Botanique (Rotonde): The (not so) Masked Singer

Er hangt een zekere mystiek rond Glass Beams. Dit drietal uit Melbourne brengt psychedelische muziek met Indiase invloeden en weet sinds 2021…
LiveRecensies

Jersey @ Botanique (Le Musée): Dansende lampen

Rap, rapper, rapst! Wie een kaartje voor het concert van Jersey in de Botanique wilde bemachtigen moest er heel snel bij zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.