Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Culver – “Away”

Culver

Culver is het nieuwe project van Jacob Berger, een artiest uit St. Louis die werkt vanuit Los Angeles. De man brengt met zijn debuut “Away” al meteen een eigen stem in het ruezachtige muzieklandschap daar. Met de hulp van Adam Castilla van The Colourist en Joe Laporta (die al met The Weeknd, Imagine Dragons en Walk The Moon samenwerkte) kan dat ook niet anders. Een minimalistisch popnummer dat ons doet dromen en vooral erg hard ontroert.

Het begint nog allemaal zeer kleinschalig alsof we de studiosfeer horen in de muziek. Het is de digitale percussie die bij The Postal Service ook al eens durft voorkomen. Dat duurt desalniettemin niet heel lang. Vanaf het moment dat Jacob Berger’s hemelszoete stem er in komt, is de betovering compleet. Vriendelijke gitaarlijnen, warme synths en soms een subtiele piano, een perfect emotioneel indie pop nummer die zowel bij James Blake, Bon Iver als Oh Wonder kan gevonden worden. Culver, het is een naam die wij alvast in de gaten zullen houden.

Instagram / Facebook / Twitter

https://soundcloud.com/thisisculver/culveraway

31 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief