Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles AFI – “Snow Cats” & “White Offerings”

AFI

AFI zijn de pioniers van het goth punk genre, donkere gasten dus. Het was alweer even geleden dat de groep een album uitbracht, het laatste dateert van 2013: Burials. Op 20 januari 2017 komt de tiende plaat van de band er aan AFI (The Blood Album). Gitarist Jade Puget produceerde het album en Matt Hyde die met Deftones/Slayer samenwerkte, coproduceerde het. Omdat het al een tijdje geleden was, lost de band meteen twee nieuwe nummers “Snow Cats” & “White Offerings”, als dat niet fijn is.

Het eerste “Snow Cats” is een glimmend pop punk nummer dat zomaar in arena’s kan gespeeld worden. Meezingbaar en emotioneel erg rakend met een gitaarsolo op het eind. “White Offerings” is een harder nummer met schreeuwerige stem dat meer energie bevat. Iets voor de betere moshpit op te starten of voor eens lekker gek op te gaan. Wat we kunnen concluderen uit deze twee songs is dat AFI helemaal terug is en nog steeds hun pionierrol kunnen waarmaken.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

 


28 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief