Muzieknieuwtjes

Eerste naam Best Kept Secret Festival: RADIOHEAD

Best Kept Secret

Al sinds de eerste editie van het Best Kept Secret Festival in Nederland zit de organisatie te dromen van Radiohead. Nu komt die droom ook uit en sluit de band rond Thom Yorke het festival af. Nadat de band, die dit jaar A Moon Shaped Pool uitbracht, al op verschillende festivals in Europa werd aangekondigd, werden de geruchten steeds hardnekkiger dat de groep ook op Best Kept Secret te vinden zou zijn. Nadat ze gisteren voor het Main Square Festival in Arras werden aangekondigd, vlakbij de grens aan Franse zijde, komen ze nu vlakbij de grens aan Nederlandse zijde. Op Best Kept Secret geven ze alvast een volwaardige full length show. Nog even geduld en een Belgisch festival kondigt de band ook wel aan. Mensen die al tickets willen kopen moeten nog even wachten tot op zaterdag 19 november om 10:00 uur. Meer info vind je op de website.

28 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief