Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Crystal Fighters – “Good Girls”

crystal fighterss

Crystal Fighters brengen op de 21ste een nieuwe plaat uit, Everything Is My Family. Het is de eerste sinds de dood van hun drummer en stichtend lid, dus een plaat vol betekenis. Eerder konden we al “All Night” en “Ways I Can’t Tell”. We waren slechts matig (zacht uitgedrukt) enthousiast over die singles en zagen de plaat somber in, tot nu. “Good Girls” is zowaar weer een vrolijk Crystal Fighters nummer zoals we dat zo graag hebben van hen.

Zonnig, opgewekt en vooral erg speels. Met “Good Girls” fluit je jouw weg door het leven. De wolken verdwijnen, de hitte speelt met je lichaam en je hebt een cocktail in de hand. Als dat nog niet voldoende is, dan kan je zelf gewoon aan het strand chillen. De ukulele brengt de sfeer in deze song naar een hoog niveau. Het refrein blijft meteen hangen en de steeldrum maakt de zomerse sfeer compleet. Verwarm je compleet aan deze nieuwe van Crystal Fighters.

Facebook / Soundcloud / SiteTwitter / Instagram

 

13 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief