Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Red Fang – “Cut It Short”

Red Fang

Eind deze week ligt de vierde plaat van Red Fang, Only Ghosts, in de rekken. Vooraleer het zo ver is, brengt de band nog een laatste voorsmaakje van die plaat. Nadat we eerder al “Flies”, “ Shadows” en “Not For You”  hoorden, kom er nu een track die het beste in hen bovenhaalt. No-nonense stoner rock waarbij de band alle ingrediënten van de vroegere Queens Of The Stone Age in hun eigen Red Fang saus mengt om zo tot een fenomenale track te komen. Biertje in de hand en gaan!

Vette riffs, catchy en een ronkend refrein met “Cut It Short” heeft Red Fang zowaar een, weliswaar hevige, hit te pakken. Met een lekkere, vuile gitaar en een grommende stem zetten ze het nummer in. Het refrein ontploft dan weer in een cool samenspel van de diepe bas en lekkere riffs. Kort houden ze het niet, en dat is maar best ook. Op het eind volgt nog een geniale gitaarsolo zoals ze enkel voor de beste stoners zijn weggelegd. Luid knallen door de speakers klinkt het zowaar nog beter, let wel op voor de buren! Eind deze week dus een volledige plaat met van die catchy, donkere rocknummers zoals er tegenwoordig te weinig zijn.

Facebook / Twitter / Instagram

 

11 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief