Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Fang – “Cut It Short”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Fang – “Cut It Short”

Red Fang

Eind deze week ligt de vierde plaat van Red Fang, Only Ghosts, in de rekken. Vooraleer het zo ver is, brengt de band nog een laatste voorsmaakje van die plaat. Nadat we eerder al “Flies”, “ Shadows” en “Not For You”  hoorden, kom er nu een track die het beste in hen bovenhaalt. No-nonense stoner rock waarbij de band alle ingrediënten van de vroegere Queens Of The Stone Age in hun eigen Red Fang saus mengt om zo tot een fenomenale track te komen. Biertje in de hand en gaan!

Vette riffs, catchy en een ronkend refrein met “Cut It Short” heeft Red Fang zowaar een, weliswaar hevige, hit te pakken. Met een lekkere, vuile gitaar en een grommende stem zetten ze het nummer in. Het refrein ontploft dan weer in een cool samenspel van de diepe bas en lekkere riffs. Kort houden ze het niet, en dat is maar best ook. Op het eind volgt nog een geniale gitaarsolo zoals ze enkel voor de beste stoners zijn weggelegd. Luid knallen door de speakers klinkt het zowaar nog beter, let wel op voor de buren! Eind deze week dus een volledige plaat met van die catchy, donkere rocknummers zoals er tegenwoordig te weinig zijn.

Facebook / Twitter / Instagram

 

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock On! Queens of the Stone Age en The Offspring naar Pukkelpop 2024!

Of er nog plaats is voor wat gitaren op Pukkelpop? Reken maar van wel! Nadat in eerste instantie vooral de popfans werden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hideous - "Hideous"

Bij de fans van onder meer Royal Blood en Queens of the Stone Age zal de muziek van Belgische supergroep Hideous ook…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.