Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Good Water – “See Your Light”

The Good Water

Begin 2015 besloten Rob Clements en Tom Fisher om een muziekgroep te starten. Niet veel later kregen ze in thuisstad Birmingham al de nodige support door op de lokale radio’s gedraaid te worden. Debuutsingle “Eeverything Is” verzorgde de band de nodige fanbase en verschillende shows in Het Verenigd Koninkrijk. De band maakt psychedelische rock met een blues invloed dat zomaar doet denken aan Super Furry Animals, Mercury Rev en een streepje Black Keys.

Nu komt de band met een nieuwe single “See Your Light”. De in blues gedrenkte single heeft streepjes sixties rock samen met fuzzy riffs en een dreigende drum. Een wervelende orgel en een meezingbaar refrein maken het geheel compleet. Hoewel de band nog wat moet groeien in zijn sound, is deze single erg degelijk. Vooral de strakke uithalen tijdens het refrein die de blues/hard rock invloeden erg naar voor brengen, maken dit nummer zo sterk. Ook de gitaarsolo die de band in het midden serveert, is iets wat van een hoog niveau is en dit nummer erg sterk maakt. Wij zien het licht van The Good Water binnenkort wel erg fel schijnen.

Site / Facebook / Twitter

1 september 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief