Nieuwe singles, Oude Bekenden

Debuutsingle LowRider feat. ZwartWerk & Tijs V. – “Straight For The Sun”

monsieur_paul_1

Monsieur Paul, Lange Polle en nu ook LowRider, noem Paul Van Bruystegem hoe je wilt, iedereen kent hem het best als de bassist van Triggerfinger. De man heeft al heel wat gedaan in zijn carrière maar ophouden staat niet in zijn woordenboek. Meer nog, hij komt op zestien september met een soloplaat onder het pseudoniem LowRider. Omdat een plaat weinig is zonder een single, brengt hij nu “Straight For The Sun”. Daarvoor kreeg hij hulp van de neefjes van Lukaku en Tijs V.

De single begint met het onmiskenbare basgeluid die Monsieur Paul zo speciaal maakt. Niet veel later komen de rappers van Zwartwerk er aan om de beste hip hop verzen in het geheel te mengen. Rage Against The Machine in het Nederlands zowaar. Wat wennen wel dat die Nederlandstalige verzen op deze zwoele rockbas, maar het past wel. Het refrein is kalmer, in het Engels en doet wat denken aan David Bowie. Met een gitaarsolo is dit nummer een compleet bluesrock nummer met hip hop invloeden. “Gooi je handen in de lucht” en beluister een zwoel solonummer van LowRider. Benieuwd wat de rest van die plaat zal geven.

Facebook / Site

31 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief