Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sleigh Bells – “It’s Just Us Now”

Sleigh Bells

Sleigh Bells komt op 11 november met zijn vierde plaat, drie jaar na Bitter Rivals. Het duo gaf dit album de naam Jessica Rabbit. Voor het eerst brachten Derek Miller en Alexis Krauss een extra persoon in bij de plaat waardoor hij misschien wel wat anders zal klinken. Eerder konden we al luisteren naar “Rule Number One” en “Hyper Dark”. Nu komt de band met de opener van de plaat “It’s Just Us Now”.

De nieuwe single is misschien wel het beste tot dusver. Een echte in-your-face noise rocker met angstaanjagende gitaren. Een harde maar tegelijk ook melodische noisesong dat wat aan het fantastische debuut van Sleigh Bells doet denken. Gedesoriënteerde beats met de stem van Alexis Krauss op haar best. Badass zang, stoere riffs en alarmerende synths, het zijn de perfecte ingrediënten voor een song van Sleigh Bells. Op het eind is er de nodige rust waarna je helemaal opgewarmd bent om Jessica Rabbit te beluisteren (wel nog iets meer dan twee maanden wachten).

Facebook / Twitter / YouTube / Site

30 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief