Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Prophets Of Rage – “The Party’s Over”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Prophets Of Rage – “The Party’s Over”

Prophets Of Rage

Prophets Of Rage, de supergroep met leden van Rage Against the Machine, Public Enemy en Cypress Hill brengt vandaag zijn eerste ORIGINELE!! nummer uit. In tegenstelling tot hun vorige single “Prophets Of Rage”, dat gewoon een cover was van Public Enemy’s nummer, hebben ze “The Party’s Over” helemaal zelf gemaakt. Het nummer is meteen ook de titeltrack van de debuut-EP die morgen uitkomt (die voor de rest enkel live-versies van nummers bevat, niet de moeite dus).

Hoe klinkt zo’n nummer door leden van Rage Against the Machine, Public Enemy en Cypress Hill? Precies zoals je het jezelf kan inbeelden, rock n roll met hip hop invloeden! Bedenk jezelf Rage Against The Machine met B-Real en Chuck D als vervanging voor Zach De La Rocha en je hebt “The Party’s Over” in jouw gedachten. Een klassieke riff met de boodschap dat het feestje over is, we zouden zomaar geloven dat dit een RATM nummer is. Een leuke binnenkomer van Prophets Of Rage en wij hopen alvast op meer van deze zelfgemaakt, nagelnieuwe nummers!

Facebook / Twitter / Instagram / Site

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nas & DJ Premier - "Define My Name"

‘I don’t know how to start this shit’ zei Nas exact dertig jaar geleden, waarna hij een van de allerbeste hiphopalbums aller…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Your Old Droog - "DBZ" (feat. Denzel Curry & Method Man)

Your Old Droog is een atypische rapper. Bekendheid is niet aan hem besteed, marketing laat hem koud en de mainstream is de…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.