Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Slaves – “Spit It Out”

Slaves-BBK-20160708-Emma-Swann-7410-2048

Slaves is een band die niet rond de pot draait. Ook rond de nieuwe single wond de band geen doekjes. Plots was hij daar. Het is meteen ook het eerste nieuwe werk sinds de debuutplaat Are You Satisfied? van vorig jaar. De band was recent wel nog te horen op de nieuwe van Chase & Status maar zo’n topsong was dat niet. “Spit It Out” is dat wel, het is rechtuit dat zowaar één van de stevigste in de carrière van de band kan zijn.

Het begint met de kenmerkende, dreigende gitaren van het duo en ontploft niet veel later in wat pokkeherrie. “Spit It Out” lijkt wel erg op dit nummer van Metz. Toch mogen er van ons honderd zo’n nummers gemaakt worden, het verveelt nooit. Slaves neigt wel nog meer naar een melodieus geheel met geschreeuw en enkele vernieuwende strofes. Het is tegelijk makkelijker mee te zingen. Denk wat aan Refused die samen met Gallows op staat gaat. Slaves spuugt er letterlijk alles uit en dat maakt dit nummer zo geweldig en vuil.

De nieuwe plaat “Take Control” komt uit op 30 september, bestaat uit 16 liedjes en zal naar het schijnt erg stevig zijn als dat niet mooi is!

YouTube / Twitter / Facebook

 

11 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief