Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Zuzu – “Get Off”

Zuzu_-_Get_Off_Press_Shot_1024_1024

Zuzu, het klinkt als een naam uit Afrika maar de jongedame komt uit Liverpool. Ze liet zich door verschillende media opmerken op het The Great Escape festival, waar ze als één van de betere nieuwe artiesten uitkwam. Slacker rock met invloeden van Pavement, Sleater-Kinney en Courtney Barnett. Bij die laatste verzorgde Zuzu zelfs al eens het voorprogramma, van een binnenkomer gesproken.

Ze heeft dus al wat faam vergaard in het milieu en komt nu met haar eerste echte single “Get Off”. Woelige gitaren, een sound met invloeden van het punk-genre en een aanstekelijk refrein, dit debuut is een fantastische binnenkomer. Een ruw kantje aan haar stem bij het refrein maakt alles zo compleet. Door de aderen van dit nummer stroomt de jeugdige charme van de dame en dat maakt alles zo mooi en classy. Met een ruwe gitaarsolo hier en daar en een subtiele achtergrondzang maakt ze van “Get Off” een perfect pop rock nummer dat haar zo op de vrouwelijke grungerockkaart zet.

Twitter / Facebook / Instagram / YouTube

8 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief