Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Twin Wild – “My Heart”

Twin Wild

Twin Wild is al even bezig met muziek maken. Toch brachten ze tot gisteren nog maar twee nummers uit. “Another Stranger” vorig jaar en “Fears” twee jaar geleden als debuut. Dat debuut legde de band geen windeieren. Met een half miljoen streams en een plaats in de viral chart van Spotify verzorgde het hen een stevige fanbase. Dat ontging ook de mannen van Play It Again Sam niet, die hen een platencontract aanboden. Nu releaset de band een nieuwe single, “My Heart” om dat te vieren.

Het nummer begint met de falsetto van zanger Richard Hutchison en enkele atmosferische klanken samen met een akoestische gitaar. Na dertig seconden is die sfeer weg en ontstaat één en al bombast. Een gigantisch nummer met een fantastisch refrein. Denk aan Nothing But Thieves, Placebo, Muse of Young Guns. Pop metal maar dan met meer bombast waardoor net toegankelijk genoeg is. Een geniale gitaarsolo op het eind is voldoende om nogmaals het potentieel van deze gasten te bewijzen. Zwarte rock met genoeg diepe klanken om echt groots te klinken, in de gaten houden Twin Wild!

Facebook / Youtube / Twitter / Instagram

29 juli 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief