Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nots – “Entertain Me”

Nots-640x642

In 2014 kwam Nots met hun debuutplaat “We Are Nots”. Het viertal uit Memphis vertaalde daar hun diepgewortelde woede in de vorm van scherpe punk rock. De stem van zangeres Natalie Hoffman doet op bepaalde momenten wat denken aan een minder zwoele Karen O. De band is nu terug met een nieuwe plaat “Cosmetic”. Als we van de eerste single “Entertain Me” kunnen uitgaan, wordt het terug een bijtend allegaartje van verschillende genres.

Na iets meer dan een halve minuut knoestig op te bouwen schreeuw Hoffman “Entertain me/ Tell me what you see”. Het nummer duurt maar liefst zeven minuten en daarop zijn branderige gitaren te horen en een snoeiharde repetitieve gitaren. Denk aan Savages op hun eerste plaat. Naast deze strakke gitaren is er ook een synth die de sfeer bepaald en misschien wel de meest essentiële invloed heeft op dit nummer. “Entertain Me” is op zich bijna langer dan heel hun debuutplaat maar is iedere seconde waard.

Facebook / Twitter

22 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief