Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Beach – “Geronimo”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Beach – “Geronimo”

 

13413558_1014944038584151_5932312407862553089_n

The Beach, ook wel gekend als George Morgan, is terug met schitterend materiaal. Vrijdag werd zijn nieuwe single ‘Geronimo’ aan de wereld bekend gemaakt. En wat een nummer, één die bij ons al op een constant repeat staat.

Ongeveer een jaar geleden leerden we de Britse singer-songwriter kennen door zijn nummers ‘Thieves’, ‘Maybe’ en ‘From Above’. Eén voor één steengoede nummers. Na twee jaar op open-mic nights te spelen kreeg Morgan eindelijk het succes dat hij verdiende, met behulp van de Britse Youtube-ster Jack Harries. Voor hij het goed en wel besefte zat de Britse muzikant op een vliegtuig naar L.A. om zijn eerste video op te nemen. The Beach kan vergeleken worden met James Bay en Ben Howard, en past binnen het indie-folk plaatje.

George Morgan beschrijft ‘Geronimo’ als volgt: “Geronimo is a feel good song about being in a bad situation, and then someone or something comes along and helps you rise above it. The song stands for taking a leap of faith.” ‘Geronimo’ is een hartverwarmende, krachtige, uiterst melodische song en een instant gelukmaker. De perfecte soundtrack bij een kampvuur of strandfeest met vrienden en een meezinger tot en met.

Dat deze man talent heeft en weet hoe hij nummers moet schrijven, bewees hij al met zijn vorige songs. Toch hebben wij het gevoel dat deze ‘Geronimo’ wel eens de grote doorbraak hit zou kunnen zijn voor de Brit.

The Beach speelde al het voorprogramma bij James Bay, Tom Odell en Kodaline en wist op Electrowerkz zijn eigen shows volledig uit te verkopen. Laat het duidelijk zijn, George Morgan is er één om in het oog te houden.

Facebook / Twitter / Instagram / Soundcloud / Youtube

 

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Adrianne Lenker - Bright Future (★★★★): Op de sofa voor folk van de bovenste plank

Van alle muzikanten die onze aardkloot rijk is, kan je Adrianne Lenker gerust tot een van de productievere rekenen. Het bekendste is…
LiveRecensies

Tom Odell @ De Roma: Tranenkeizer met durf

Het was sturm en drang voor de poorten van De Roma, en daar was één man voor verantwoordelijk: Tom Odell. Waar de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Roux - "The Right Place"

Onder de vleugels van Mayway Records, waar ook bands als The Haunted Youth en DIRK. thuis zijn, bloeit Isaac Roux open. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.