Nieuwe singles

Debuutsingle Storksky

Nieuwe singles

Debuutsingle Storksky

storksky

Wij van Dansende Beren zijn fan van alle kwaliteitsmuziek. Maar we zijn bovenmatig geïnteresseerd in Belgische en Nederlandse muziek. Hoe mooi is het dan als er een single verschijnt met vertegenwoordigers van beide landen?!

Storksky bestaat officieel uit één (Nederlandse) man, namelijk zanger/gitarist Michiel Claessen. Hoewel hij nog geen grote naam is in muziekland, heeft hij voor zijn debuut-EP gastbijdragen van grote drummers weten te strikken. Niemand minder dan Tim Van Delft (De Staat) en Jesper Albers (Paceshifters) doen mee. De grootste is echter rockveteraan Mario Goossens (Triggerfinger) die op deze eerste single meedrumt. Voor de live-optredens wordt hij bijgestaan door Roy Moonen (ex-The Mad Trist).

Voor duobands als Royal Blood en  Death From Above 1979 geldt: hoe minder hoe beter. Storksky mag zich in dit rijtje scharen. We horen een georganiseerde bak herrie. Daarnaast voldoet de clip ook aan ‘less is more’. We zien twee gemaskerde figuren die spastisch dansen in een bos. Dichterbij een hallucinerende trip kun je op een nuchtere maag niet komen.

Storksky doet mee aan de komende popronde. Maar grote shows op Pinkpop en Zwarte Cross staan ook al gepland.

Website / Facebook / Twitter / Youtube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hideous - "Hideous"

Bij de fans van onder meer Royal Blood en Queens of the Stone Age zal de muziek van Belgische supergroep Hideous ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Royal Blood - “Supermodel Avalanches”

Begin september bracht Royal Blood met Back To The Water Below zijn reeds vierde album uit. Mike Kerr en Ben Thatcher keerden…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.