Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lovespeake

lovespeake

Anderhalve maand geleden verscheen er een teaser voor het debuut van Lovespeake op hun YouTube kanaal. Die bleek al veelbelovend. Op hun sociale media had de band een grote aanhang. Dit komt omdat de zanger van de groep in Noorwegen een immens populaire band op zijn conto had: Eye Emma Jedi. Enkele bandleden gingen weg en sommige bleven hetzelfde waardoor het dus genoeg was om een volledig nieuwe band op te richten.

De nieuwe sound is gebaseerd op het oude werk van die Eye Emma Jedi, maar steunt minder op gitaren. Er klinkt meer jaren ’70 en ’80 doorheen en heeft eenzelfde groove die de nummers van Chromeo en Miike Snow ook hebben. “DNA” is een luchtige meezinger en dat net zo kleurrijk klinkt als hun artwork. Het is duidelijk dat groovy popnummers schrijven in het DNA van Pavelich zit. Het debuutalbum verschijnt in het voorjaar en draagt eveneens de titel ‘DNA’.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Two Door Cinema Club - Keep On Smiling (★★★½): De reis is beter dan de bestemming

Even beginnen met een waarheid die ons doet beseffen dat we ouder worden: Two Door Cinema Club werd vijftien jaar geleden opgericht….
InstagramLiveRecensies

Tash Sultana @ OLT Rivierenhof: High worden zonder drugs

Gisteravond nam Tash Sultana ons mee op een psychedelische rondtrip door hun universum. Het was vertrouwd, maar toch verrassend. Het genderfluïde, multi-instrumentale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.