Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Venus II

VENUS II - Inside Your Sun

Op Soundcloud verscheen van het onbekende Venus II de debuutsingle “Inside Your Sun”. Het blijkt te gaan om een project van Jarrad Brown, van de Australische band Dorsal Fins.

De etnische sound, de pertinente beat en de flarden reggae voice samples doen ons denken aan midden jaren 90 tribal house van artiesten als Transglobal Underground, Banco De Gaia en Dubtribe Sound System. “Inside Your Sun” lijkt haast te laat te zijn geboren waarbij de plaat nu pas rijp is voor release. We konden ook geen hedendaags equivalent vinden van deze psychedelische trance-pop stamper. Maar de vocalen maken deze song vrolijker en euforischer dan de genoemde referenties! De track heeft daardoor zelfs een party vibe zoals die van de Happy Mondays (ook jaren 90). De radiovriendelijke korte versie staat online, maar wij horen graag de gehele versie voor op de dansvloer! “I’m in the right mind to get inside the sun!”

Facebook / Twitter / Soundcloud

https://soundcloud.com/venus-ii-1/inside-your-sun-radio-edit-1

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vini Vici & Reinier Zonneveld - "Distorted Reality"

Als een van de vaandeldragers van het psychedelische trancegenre wist Vini Vici de weg al te vinden naar de grootste EDM-mainstages ter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Indira Paganotto & Nina Kraviz - "white horse"

Indira Paganotto is een van de opkomende talenten in de technowereld, al twijfelen we of we haar zo nog wel kunnen noemen….
InstagramLiveRecensies

KNTXT Konnected @ Flanders Expo: Familiaal techno-onderonsje

Nog geen jaar geleden nam Charlotte de Witte Flanders Expo in Gent over met een tien uur durende all night longset. Voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.