Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Damien Rice

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Damien Rice

Damien Rice verbaasde vriend en vijand door vorig jaar na een pauze van ongeveer 8 jaar een nieuw album uit te brengen. “My Favourite Faded Fantasy” betekende niet alleen het begin van iets nieuws, het betekende ook veel touren. Nu, bijna één jaar later, heeft Damien niet stil gezeten. Hij heeft namelijk twee nieuwe nummers geschreven voor de film “The Prophet”. Of de film de moeite waard is kan je op 7 augustus gaan checken, maar de nieuwe nummers van Damien zijn alvast een pluspunt. Daarnaast zijn ook Glen Hansard en zijn ex Lisa Hannigan op de Soundtrack te vinden.

De eerste single van Damien Rice, “Hypnosis”, dook enkele weken geleden al op, en nu is er ook “On Children”. Op de single verliest Damien zijn typische zelf niet, en ook de klank blijft hetzelfde. Een rustig, opbouwend nummer die eindigt in de climax. De vraag is nu alleen nog maar of er een nieuw album van Damien Rice zit aan te komen of niet? Wij hopen alvast van wel!

Website
Twitter
Facebook
SoundCloud

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.