Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years en MNEK – “Valentino”

Vorige week stond Years & Years nog op de planken van een uitverkochte Lotto Arena en bevestigden ze dat ze een ludieke popgroep zijn. In 2017 ontroerde frontman Olly Alexander nog met zijn BBC documentaire ‘Growing Up Gay’, waarvoor hij heel wat lovende woorden kreeg en uitgroeide tot een globaal erkende held binnen de LGBTQ-gemeenschap. Samen met MNEK brengt Years & Years op valentijn een echte hymne voor de komende prides en vooral voor iedereen die in grenzeloze liefde gelooft.

“Valentino” is wederom een zeer catchy samenwerking, waarin zowel Olly als MNEK goed tot hun recht komen. Terwijl menig muziekcritici zou kunnen stellen dat het nummer gemaakt is om een hit te worden, willen wij onderstrepen dat de pretfactor bij het nummer hoog ligt. Muziek moet niet altijd diepe betekenissen hebben, maar moet soms ook eens ontspannend zijn. Dat “Valentino” dus vooral voor blije gezichten zorgt omwille van de happy melodie en de catchy tekst, is dus geen verrassing.

Years & Years keert op vrijdag 28 juni terug naar België voor een show in The Barn van Rock Werchter. Dagtickets zijn reeds uitverkocht.

youtu.be/P321QQV-jmw

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olly Alexander - "Dizzy"

Olly Alexander leerden we kennen als frontman van Years & Years met hitjes als “Desire” en “King“. Allebei zijn ze op het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years - "A Very Bad Fun Idea"

We moeten eerlijk zijn, het is al even geleden dat Years & Years echt op onze radar kwam. In 2021 besloot Olly…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 2): Kokend bloed

De tweede dag van Pukkelpop stond volledig in het teken van Billie Eilish als headliner op de Main Stage. De zangeres blijft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.