Features, Wedstrijden

Win: Een Mumford & Sons fan-pakket

©CPU – Ymke Dirikx

Mumford & Sons is komende zomer headliner van Rock Werchter en staat verder ook als hoofdact op de 50e editie van Pinkpop. Het mag duidelijk zijn: Mumford & Sons is één van de populairste bands van het moment en weet mensen met hun aanstekelijke folkpop samen te brengen. Nummers als “Little Lion Man”, “I Will Wait” en “Believe” zijn nummers die iedereen vanbuiten kent en op hun optredens voor kippenvel zorgen. Ook hun nieuwste album Delta is weer een hit geworden en prijkt al weken lang in de Ultratop 50.

Om dit te vieren mogen we vijf fans belonen met een Mumford & Sons Delta-fan-pakket. Dit pakket bevat één Delta vinyl en één Delta shirt, iets waar echte fans heel blij van worden. Wat moet je hiervoor doen? Laat ons op een creatieve of originele manier weten welk nummer van Delta je favoriet is en stuur het naar wedstrijd@dansendeberen.be met als onderwerp ‘Mumford & Sons’. Een cover, een tekening, een video, een gedicht, leuk verhaaltje, herinnering, … Laat je creatieve brein werken en misschien loop jij binnenkort al rond met een exclusief Delta T-shirt en is je platenkast een vinyl rijker!

Zoek je nog wat inspiratie of wil je nog eens luisteren naar je favoriet? Klik dan hier of luister via de Spotify link hieronder.

11 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter