Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Circa Waves – “Me, Myself and Hollywood”

© CPU – Bert Savels

Op 5 april brengt Circa Waves hun derde plaat What’s It Like Over There? uit, een plaat die volgens hun in een maand klaar was. Het viertal uit Liverpool bracht eind november nog twee nieuwe nummers uit, waarvan vooral “Movies” op heel wat airplay op Studio Brussel kon genieten. Op de plaat moeten we dus nog even wachten, maar volgende week zullen ze ongetwijfeld ook al een aantal nieuwe nummers brengen wanneer ze met The Wombats in de Trix in Antwerpen spelen. Met “Me, Myself and Hollywood” laten ze weer een leuk indierocknummer op ons los dat wel iets minder springerig geworden is dan de voorgaande twee singles.

“Me, Myself, and Hollywood” is een iets gemoedelijker en sfeervoller nummer geworden dat door zijn eenvoud makkelijk blijft hangen. Zelf zeggen ze dat het refrein klinkt alsof het er één van Drake is, maar dan met de gitaren van Arctic Monkeys. Laten we eerlijk zijn, die vergelijking klopt niet helemaal. Erg is dat niet, want het refrein heeft nog steeds iets heel catchy en zeker de leuke gitaar zorgt ervoor dat “Me, Myself, and Hollywood” geen doordeweeks indierocknummer geworden is. Circa Waves blijft met andere woorden zijn succesrecept gebruiken, maar geeft er toch weer een andere draai aan waardoor het nog net iets beter in de smaakt valt!

Op woensdag 6 februari staan Circa Waves in het voorprogramma van The Wombats in de Trix in Antwerpen.

Facebook

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tinlicker - "Nothing To Lose" (feat. Circa Waves)

Hoewel ze al muziek uitbrachten op enkele bekende dancelabels als Anjunadeep, mau5trap en Armada, hoort Tinlicker toch niet bij de meest spraakmakende…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 2): Binnenkoppers à volonté

Deze jaargang van Crammerock werd vrijdag feestelijk op gang getrapt met enkele smakelijke sets van onder meer Miles Kane, Goose en Merol….
InstagramLiveRecensies

Circa Waves @ Botanique (Orangerie): Moshpits en singalongs bij de vleet

Toen zanger en gitarist Kieran Shuddal in 2013 wat nummers schreef en ze online smeet, sloeg hij erin om drie muzikanten te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.