Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bonfire Lakes – “The Keg”

Met leden van Teen Creeps, Rhinos Are People Too en Fornet is Bonfire Lakes niet zomaar de eerste, de beste band. Frontman Marino Roosen zag de laatste jaren veel bandleden komen en gaan, maar toont nu met “The Keg” dat hij zelf ook niet is blijven stilzitten.

In de pas uitgebrachte single horen we de typerende melancholie van debuutalbum Leaves terug. Waar het album voornamelijk een hoog singer-songwritergehalte had, levert “The Keg” een interessante combinatie van post-rock en americana af. De dromerige vocals dragen ons moeiteloos mee over groots-klinkende gitaren die het melancholische verhaal in een sublieme opbouw naar een hoogtepunt dragen.

“The Keg” is een grote sprong voorwaarts voor onze eigenste meesters van de melancholie en dus kijken wij al ongeduldig uit naar Bonfire Lakes’ intieme ep Dead People die op 22 maart verschijnt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HOUSEPLaNTS - "Walls"

De Limburgse kamerplanten van Pieter-Jan Decraene en Marino Roosen (respectievelijk van Sam de Nef & Bonfire Lakes) kwamen eind vorige week met…
AlbumsRecensies

Bonfire Lakes - Dead People ep (★★★½): Limburgse Americana op zijn best

Bonfire Lakes is ondertussen geen onbekende naam meer in de Limburgse muziekscene. Met leden van Fornet, Teen Creeps en Rhinos Are People…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #9

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om ieder album zijn eigen review te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.