Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Florence And The Machine – “Moderation” & “Haunted House”

Florence And The Machine is misschien één van de populairste bands van het moment met vele hits op haar naam. Van “Dog Days Are Over” via “Shake It Out” en “What Kind Of Man” tot “Hunger” van de meest recente plaat High As Hope. De band rond Florence Welch komt nu al met nieuwe muziek ondanks dat hun vorig album nog maar enkele maanden uit is. “Moderation” verraste alle fans in Australië vorige week en nu kan ook de rest van de wereld erdoor verrast worden. Het nieuwe nummer maakt waarschijnlijk geen deel uit van een nieuw album, maar gewoon een deluxe versie van High As Hope.

“Moderation” klinkt anders dan de nummers op de meest recente plaat, maar doet ons terug denken aan Ceremonials. U weet wel, het album met onder andere “Shake It Out”. Het nummer is niet zo ingetogen als de titel doet denken en zit weer vol met Florence-energie. Het luchtige nummer heeft een niet al te moeilijke tekst. ‘Moderation, moderation, moderation’. Het blijft zo hangen, maar ondanks de meezingfactor zal dit niet de grootste hit worden van de Britste indie rock band.

Samen met “Moderation” verschijnt als B-kantje ook “Haunted House”. Een rustiger nummer dat wel meer aansluit bij High As Hope. De twee aangename minuten zijn een leuk extraatje.

Florence And The Machine staat in maart in het Sportpaleis, maar die tickets zijn al lang de deur uit. Wie ze toch aan het werk wilt zien, kan op 29 juni afzakken naar Rock Werchter. Die dag zullen onder andere Mumford & Sons en Angéle ook aanwezig zijn.

FacebookInstagramWebsite

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.