Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Violet Skies – “Is She Gonna Be There?”

Sommige carrières starten niet in grote metropolen zoals New York of London, maar kennen hun eerste stappen in een klein dorpje. Afkomstig uit een klein dorpje in het zuiden van Wales, maar ondertussen een kind van de wereld, dat is Violet Skies. In 2018 debuteerde ze met haar nummer “Cry For Me” en wist ze te tonen dat ze een in de gaten te houden popster is. Geen overbodige elektronische geluiden of over-the-top productie, maar popmuziek waar muziekinstrumenten weer helemaal centraal staan.

“Is She Gonna Be There?” is een popnummer dat ergens tussen Jessie Ware en Anne-Marie in te ordenen valt. Vooral qua tekst lijkt ze in de voetsporen van die laatst genoemde te treden. Zowel Anne-Marie als Violet Skies hebben een zwak voor het schrijven van een catchy nummer met gebroken harten als thema. Toch weet Violet Skies er haar eigen draai aan te geven en weet ze zowel weemoedig als ook enorm hoopvol te klinken. “Is She Gonna Be There?” vindt het water niet op nieuw uit, maar is toch een leuke verrijking voor je playlist.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Violet Skies - "The Internet"

Talent verschuilt zich niet altijd in grootse steden, want ook in godvergeten dorpjes in Wales bruist er af en toe iets. In…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.