FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Tame Impala, Anderson .Paak, Childish Gambino, Janelle Monáe en zo veel meer op line up van Coachella!

© CPU – Johan Poelmans

Elk jaar weer opnieuw trekken festivalfans (en heel veel influencers) naar Indio in Californië om er de hotste muziekacts van het moment te zien. Coachella is inmiddels één van de bekendste festivals ter wereld en dat weerspiegelt zich dan ook in een heel diverse line up. Headliners van de volgende editie zijn Childish GambinoTame Impala en popster Ariana Grande, maar het is vooral de undercard die weet te overtuigen. Zo staan o.a. Solange, Weezer, SOPHIEAnderson .Paak & The Free NationalsJanelle Monáe, The 1975, Charlotte Gainsbourg, Iceage, Billie Eilish, Christine & The Queens, Mac DeMarco, Khalid, H.E.R., Gesaffelstein, shame, Ella Mai en Blood Orange op de line up. Ook twee Belgen staan in April op het legendarische festival. Onze twee electro-koningen Charlotte De Witte en Amelie Lens gaan plaatjes draaien in de Californische zon.

Veel namen die op de affiche van Coachella staan, kunnen we ook op een Belgisch festival verwachten want zoals elk jaar steken heel wat acts de oceaan twee maanden later voor de Europese festivals over.

De hele line up van Coachella:

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte de Witte - "Roar"

Een lange tijd werd techno door de grote meute gezien als iets marginaal undergrounds. Die tijden zijn echter voorbij, want het genre…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.