Wedstrijden

Win een duoticket voor Razorlight in de AB (4/2)!

Het heeft tien jaar geduurd, maar de Britse indiegroep Razorlight is eindelijk terug met nieuwe muziek. Eind augustus keerden ze uit het niets terug met vier nieuwe singles en eind oktober kwam dan met Olympus Sleeping hun nieuwe album uit. Sinds hun debuut Up All Night hebben ze heel wat fans in België gemaakt, speelden ze o.a. op Rock Werchter, Pukkelpop en in het Sportpaleis als voorprogramma van Muse. Een niet te missen concert voor fans van het eerste uur, maar ook de jongere generatie indiefans zal zich op het concert kunnen vermaken. Voor de fans hebben we goed nieuws, want we mogen duotickets weggeven voor hun grote comebackshow in de AB.

Wil jij graag naar Razorlight in de AB op maandag 4 februari ? Stuur ons dan het antwoord op volgende vraag: Hoe heet het derde album van Razorlight dat in 2008 uitkwam? Stuur je antwoord en je gegevens naar wedstrijd@dansendeberen.be met ‘Razorlight’ als onderwerp. Succes!

19 december 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter