Wedstrijden

Win tickets voor Laake en B @ Hypnoiz (14/12)

Op vrijdag 14 december nodigt Hypnoiz, de concertwerking van het Ieperse JOC, LAAKE uit. B tekent present voor een stomende afterparty, samen met lokale techno-dj Djonnah. LAAKE laat zich kenmerken door een mix van scherpe beats, gevoelige pianoklanken, donkere vocals en diepe bassen. Hij balanceert hiermee tussen techno, neoklassiek en elektronica. Een must-see voor fans van Nils Frahm, Kiasmos, Rone, Jon Hopkins, … In 2017 bracht LAAKE zijn tweede EP PIAANO uit, met onder andere het nummer “Introspective”, dat je hieronder kan beluisteren.

De support wordt verzorgd door B, het soloproject van Goose-drummer Bert Libeert. Hijzelf omschrijft zijn sound als ‘an uncompromising mix of hard edged EBM and Old School Techno that still sounds as exciting today as when it first kicked off a musical revolution in the 1980s.’

Tickets kosten €12, leden van het JOC Ieper of het Cultureel Centrum Ieper betalen €9, iedereen jonger dan 26 betaalt slechts €7 euro voor een ticket. Maar er vallen ook tickets te winnen, voor zij die het antwoord kennen op de wedstrijdvraag. Stuur het antwoord door naar wedstrijd@dansendeberen.be. De winnaars worden op 12 december gecontacteerd. Op 3 november stelde B in de Safari Studios in Kortrijk Reworks voor, dat hij samen met CHVE en Syndrome uitbracht. Van welke andere Belgische band kennen we Colin Van Eeckhout alias CHVE?

Meer info vind je nog op het Facebook-event.

6 december 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter