Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Crystal Fighters – “Goin’ Harder” (feat. Bomba Estéreo)

De Engels-Spaanse indie-popband Crystal Fighters kondigde vandaag een nieuwe Europese tournee aan. Daarbij hoort ook een nieuw nummer. De band werd vooral bekend door nummers als “Plage”, “Love Is All I Got” en “You & I”. Hun opzwepende en elektronische folkmuziek werd al snel het handelsmerk van de band. Door de mix aan culturen en stijlen blijft de groep ook anno 2018 nog verfrissend.

“Goin’ Harder” is een chaotisch nummer dat barst van de elektronische beats. De Fighters krijgen ditmaal de hulp van de Colombiaanse band Bomba Estéreo. Die samenwerking zorgt voor een bom aan Latijns-Amerikaanse invloeden met als resultaat een stevig nummertje. Alleszins al een pak gewaagder dan hun vorige single “Boomin In Your Jeep” die ons eerlijk gezegd wat teleurstelde.

Crystal Fighters komt hun nieuwe muziek en hun hoogstwaarschijnlijk ook nieuwe album op 1 april 2019 voorstellen in de AB. Tickets zijn vanaf vrijdag 9 november verkrijgbaar.

Youtube / Twitter / Instagram

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult aan met Fontaines D.C., Romy, Inhaler, Sugababes en meer!

De krokusvakantie is voorbij, dus keert ook de organisatie van Pukkelpop terug naar het bureau. Dat betekent met andere woorden dat er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigma & Crystal Fighters - "Someone To Hold On To"

Als je Sigma leest, denk je misschien meteen aan een letter of een merk, maar het is ook de naam van de…
AlbumsRecensies

Crystal Fighters – LIGHT+ (★★★): Sputterende terugkeer naar basis

Het is ondertussen alweer tien jaar geleden dat Crystal Fighters bekend werd bij het grote publiek met monsterhits als  “You & I”,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.