Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak & Kendrick Lamar – “Tints”

Vandaag is een dag waar veel hiphop/muziek liefhebbers op hebben gewacht. Anderson .Paak teasde al eind september op een samenwerking met Kendrick Lamar en vandaag is eindelijk de dag aangebroken waarop we het nummer te horen krijgen. Anderson .Paak werkte de laatste maanden hard aan zijn nieuwe plaat Oxnard en werd bij dit proces bijgestaan door de legendarische producer Dr. Dre. Kendrick Lamar sloot in augustus nog Pukkelpop af in het kader van zijn DAMN. Tour en bewees nog maar eens één van de grootste artiesten op aarde te zijn. De samenwerking “Tints” van de twee rappers ging zonet in première bij Zane Lowe op Beats One.

Toen de samenwerking in september bekend werd gemaakt, werden de verwachtingen meteen de hoogte ingeschroefd, gelukkig kunnen ze die moeiteloos inlossen. “Tints” is vooral een lekker vibend hiphop nummer met een chille disco-vibe dat vooral in het vaarwater van Anderson .Paak ligt. Zijn gekende sound en flow toveren meteen een glimlach op je gezicht en ook de passage van Kendrick Lamar op “Tints” werkt aanstekelijk. Ritmisch en melodisch zit het nummer opnieuw ijzersterk in elkaar en ook het gebruik van tastbare instrumenten maakt het nummer nog een tikkeltje imposanter. “Tints” lost wat ons betreft alle verwachtingen in en we kunnen niet wachten totdat Oxnard eindelijk het levenslicht zal zien.

Facebook

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 1): King Kendrick heerst

Gisteren vond de eerste dag ROLLING LOUD Rotterdam plaats sinds het WOO HAH vermoord heeft, dat vorig jaar zijn laatste levensjaar kende….
LiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2023: Hoogtepunten verzamelen onder de Spaanse zon

Primavera Sound Barcelona is al twintig jaar het Europese festival bij uitstek om de meest actuele, alternatieve bands aan het werk te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.