Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings – “Leave Him Now”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings – “Leave Him Now”

Binnen één maand komt Last Building Burning, de nieuwe plaat van Cloud Nothings, uit. Vorige maand hoorden we daaruit al het duistere “The Echo Of The World” en nu krijgen we “Leave Him Now”. Vandaag werd trouwens ook aangekondigd dat de band op 3 februari naar België komt, meer bepaald naar de Botanique. Last Building Burning verschijnt op 19 oktober, tijd genoeg dus om de lyrics goed te blokken. Dat het een ruige avond zal worden, staat nu al in de sterren geschreven.

“Leave Him Now” is Cloud Nothings op zijn best. Furieuze gitaren, een agressieve Dylan Baldi en een heel strak tempo. Het begint dreigend en daarna wordt er nergens tempo terug genomen. Dat is net de sterkte van deze band. Als de bandleden zonder al te veel nadenken gewoon gas geven, klinkt Cloud Nothings voortreffelijk. “Leave Him Now” is zo’n Cloud Nothings nummer met al zijn sterktes. Naar het einde toe wordt het alleen maar steviger! We zijn benieuwd of de rest van de plaat ook zo zal resoneren, maar we hebben een goed voorgevoel in. ‘You gotta leave, leave, leave, Leave him now!’, leer het maar al vanbuiten.

Facebook

Website

 

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings - "I'd Get Along"

Ieders favoriete posthardcore-subgenrejongleur die eruit ziet alsof hij in zijn moeders kelder woont, heeft een nieuw album klaar. Dit lijkt een vrij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings - "Running Through The Campus"

Eind vorig jaar stond Cloud Nothings plots weer op het voorplan met de leuke single “Final Summer”. Qua timing had het trio…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Nothings - "Final Summer"

Het Ohioanse indierock collectief Cloud Nothings bleef productief gedurende de pandemie en deelde in 2021 het sterke album The Shadow I Remember….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.