Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roméo Elvis – “300 (Henri)”

Roméo Johnny Elvis Kikky Van Laeken aka Roméo Elvis behoort tot één van onze beste muzikale exportproducten van het afgelopen jaar. Samen met zijn maatje en producer Le Motel bracht hij vorig jaar Morale 2 uit en katapulteerde hij zich ermee in de Belgische en Franse hitlijsten. Dat hij populair is, getuigt zijn in een kwartier uitverkochte AB show in april en een indrukwekkende festivalzomer met passages op Rock Werchter en Pukkelpop. Voor volgend jaar staat bovendien een eerste soloplaat gepland en daar wordt al hartstikke naar uitgekeken. Nu is er wel eerst en vooral een nieuw nummer “300 (Henri)” dat de fans zeker en vast al kennen dankzij zijn performance voor het Colors YouTube kanaal.

Na “Bruxelles Arrive” is er nu met “300 (Henri)” een volgend nummer van Roméo Elvis waar BXL de hoofdrol in speelt. Op een bedje van een strakke instrumental rapt Roméo zoals alleen hij dat kan over de sociale media, andere rappers en roken. Humor speelt in zijn nummers natuurlijk een belangrijke rol, maar het einde van het nummer laat ook een gevoelige kant van de Brusselse ster zien. Het laatste stukje gaat namelijk over het overlijden van zijn grootvader en het bijbehorende afscheid nemen dat niet altijd makkelijk is (‘Oui j’au mail. Même si j’ai pu te dire au revoir’). Een mooie manier van afscheid nemen die Roméo Elvis nog sympathieker en klassevoller maakt dan dat hij al was!

De volgende mogelijkheid om Roméo Elvis in België aan het werk te zien is morgen op Laundry Day in Antwerpen en op zaterdag 20 april in Vorst Nationaal.

Facebook

 

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Roméo Elvis @ Ancienne Belgique (AB): Steengoede homerun

Het was alweer even geleden dat we de voormalige Belgische hiphoplieveling Roméo Elvis op het podium zagen verschijnen. De laatste keer was…
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hideous - "The Rut"

Uit het huwelijk van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot) kwam in 2022 het duivelskind Hideous. De Belgische supergroep brengt stevige,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.