Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anteros – “Call Your Mother”

De Londonse dreampop band Anteros heeft al bakken ervaring: ze brachten al drie ep’s uit en speelden onder andere als voorprogramma van Two Door Cinema Club en White Lies. Op een eerste plaat blijft het desondanks nog even wachten, maar dat betekent niet dat ze het niet druk hebben. In oktober gaan ze bijvoorbeeld na een drukke festivalzomer op een uitgebreide tour in hun thuisland Groot-Brittanië en zullen ze er hoogstwaarschijnlijk ook heel wat nieuwe nummers laten horen. Vandaag kwam er in ieder geval weer eens een nieuwe onder de naam “Call Your Mother” met een zeer hoog oorworm gehalte.

Dreampop bands maken meestal gebruik van synths om hun dromerige sound te creëren, maar Anteros grijpt op hun nieuwste single “Call Your Mother” steevast terug naar elektrische gitaar om de ideale dromerige sfeer te scheppen. Het groots opgezet refrein mist zijn effect niet door de vinnig gespeelde gitaarstukjes en de leuke zangpartij van Laura en is dankzij de éénvoudige melodie en tekst makkelijk te onthouden. Toch had “Call Your Mother” nog een tikkeltje eigenzinniger en experimenteler mogen zijn van ons, want Anteros speelt met dit nummer toch heel hard op veilig.

Facebook

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 17 - 23 april 2017

Net zoals iedere week, kwamen ook in de voorlaatste week van april weer enkele toffe videoclips uit. Sommige geven een lach en…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 27 februari - 5 maart 2017

Filmpjes zijn er iedere week en ook een intro is er iedere week nodig. De ene keer gaat dat al wat makkelijker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.