Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City – “Loud” Ft. GoldLink & Desiigner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City – “Loud” Ft. GoldLink & Desiigner

Het is zomer en dus is het kersverse DJ-duo Silk City, bestaande uit Diplo en Mark Ronson, volop bezig met nieuwe muziek te releasen. Twee weken geleden kregen we nog het heerlijke “Feel About You” voorgeschoteld en deze week is het de beurt aan “Loud” waarop de twee rappers GoldLink en Desiigner te horen zijn.

Daar waar de eerste twee singles van Silk City nog erg aangenaam en fris in de oren klonken, is “Loud” dat veel minder. Het nummer heeft meer weg van een solonummer van Diplo dan van de disco-funk van Silk City. Ook tijdens de drop blijven we wat op onze honger zitten. Een erg flauwe derde single dus, die heel wat peper mist.

Hopelijk zullen we niet al te lang moeten treuren om deze eerste mislukte single want er staat alweer nieuw materiaal klaar. Binnen de kortste keren mogen we van Silk City nog een nieuwe single verwachten. Het nummer zal “Electricity” heten en de vocals zullen verzorgd worden door niemand minder dan Dua Lipa. Om naar uit te kijken dus!

Facebook Silk City

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City - "New Love" (feat. Ellie Goulding)

Silk City is niet de grootste naam in de muziekwereld. Als het je iets zegt, denk je wellicht aan “Electricity” dat in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City & Dua Lipa - "Electricity"

Al maandenlang keken fans uit naar de langverwachte samenwerking tussen Silk City & Dua Lipa, maar het wachten is nu over. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City - "Feel About You"

Silk City lanceerde vandaag het tweede nummer van het duoproject van Diplo en Mark Ronson. “Feel About You” is de titel en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.