Wedstrijden

Wedstrijd: Win duotickets voor Different Class 2018

Sinds enkele jaren organiseert Subbacultcha Different Class, dat dit jaar aan zijn derde editie toe is. Op de line-up een eigenzinnige en gevarieerde lading aan nationale en internationale artiesten. Hiermee wil Different Class zich onderscheiden als één van de meest avontuurlijke festivals in België. Nieuwe muziek ontdekken op een unieke locatie staat centraal. Dit jaar vindt Different Class plaats op 11 augustus in Bar Bricolage. Hoewel er diezelfde dag ook ons festival is, steunen we maar al te graag dit ander initiatief, muziek verenigt nu eenmaal. Maar over welke artiesten spreken we dan op Different Class?

Yves Tumor, een producer die bij WARP het mooie weer maakt en met fantastische visuals en vette beats een geniaal feestje kan neerzetten, LISS een indie electro pop band uit Denemarken die zomaar eens kan doorbreken en de nieuwe Mew zou kunnen worden, maar dan minder theatraal, Oklou een DJ-collectief uit Frankrijk dat trip-hop geïnspireerde beats brengt zonder grenzen, Carla dal Forno, een dame die we al eens aan het werk zagen en fantastische zweverige electro brengt, Blue Hawaii, electropop uit Canada dat doet dromen (geen wonder dat één iemand van het duo bij Braids zat) en Partners uit België, melancholische en experimentele techno om helemaal bij te trippen.

Zes bands dus en die kan je allemaal voor niets bekijken. Het enige wat je moet doen is een antwoord geven op volgende vraag: Hoe heet de enige originele single die Yves Tumor dit jaar nog maar uitbracht? (Tip: De song is nog geen week oud). Stuur het antwoord op de vraag samen met je gegevens door naar wedstrijd@dansendeberen.be. Veel succes!

30 juli 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter