Nieuwe singles

Debuutsingle Benny Blanco – “Eastside” ft Khalid & Halsey

Nieuwe singles

Debuutsingle Benny Blanco – “Eastside” ft Khalid & Halsey

Al jaren draait de Amerikaanse producer Benny Blanco mee in de muziekwereld. Hij produceerde nummers voor bijna alle grote wereldsterren: Ed Sheeran, Justin Bieber, Major Lazer, Maroon 5 en Rihanna. Allemaal passeerden ze de revue. Met het winnen van enkele Grammy’s als gevolg. Na meer dan tien jaar achter de schermen vond Blanco het eindelijk tijd om ook eens onder zijn eigen naam muziek te maken.

Voor zijn debuutsingle kreeg hij al meteen de hulp van Khalid en Halsey, twee sterren die de laatste jaren heel wat naam gemaakt hebben. “Eastside” is een heerlijk dromerige ballade waarin zowel Khalid als Halsey terugblikken op hun jeugd. Het nummer wordt overigens vergezeld door een heerlijk simplistische videoclip waarin we ook Blanco wat beter leren kennen. De clip werd geregisseerd door Jake Schreier, die in het verleden ook al videoclips maakte voor Francis and The Lights. Een echt pareltje!

Volgens ons is  “Eastside” dus zeker een geslaagd debuut. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog heel wat meer muziek verwachten van de sympathieke Amerikaan.

Youtube / Instagram / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "Lace It" (feat. Eminem & benny blanco)

Vier jaar geleden doofde het licht van Juice WRLD door een onopzettelijke overdosis en verloor de rapwereld een van haar grootste sterren….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "Softest Touch"

Het is alweer zeven maanden geleden dat Khalid nog eens met eigen muziek naar buiten kwam. Doorheen die periode kregen we wel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PNAU & Khalid - "The Hard Way"

Khalid is al lang geen onbekende meer voor ons, maar de kans bestaat dat PNAU je helemaal niets zegt. Tot je hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.