Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan & Ariana Grande – “Dance To This”

Troye Sivan is voor vele tieners een echt ‘queer’-icoon en geldt sinds zijn debuutplaat Blue Neighbourhood als een echt popfenomeen. Na drie jaar komt er nu eindelijk het vervolg waarop al zijn fans gewacht hebben en het was het wachten waard. Voor de vierde single van zijn nieuwe plaat Bloom wist hij niemand minder dan de Amerikaanse zangeres Ariana Grande te strikken, die binnenkort ook met een nieuw album komt.

“Dance To This” is een enorm misleidende titel, want een echte ‘dance’-plaat is het niet geworden. De nieuwe single van de twee popidolen kan eerder als emo-pop geklasseerd worden en klinkt nostalgisch & melancholisch zonder te sentimenteel te gaan. Het liedje sluit nauw aan bij hetgeen we van beide artiesten al kennen en toont dat een samenwerking een goede zet was voor beiden. Ze blijven zichzelf en vullen elkaar hierdoor mooi aan. Een leuke single die smaakt naar meer!

 

13 juni 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter